Onderhoudsbeurt

Zorgeloos blijven rijden: het tijdig onderhouden van je wagen voorkomt grotere problemen en kosten

Onderhoudsbeurt

Je wagen vraagt, afhankelijk van het gebruik, op een bepaald moment een onderhoudsbeurt. Deze onderhoudsintervallen zijn door de constructeur bepaald.
Klein of groot onderhoud, dat wordt bepaald afhankelijk van de kilometerstand van je wagen.
Bij een klein onderhoud controleren we het niveau van de vloeistoffen (olie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof,...), verversen de olie en vervangen de oliefilter. We kijken de staat van de remmen en van de autobatterij na. We controleren of alle lichten werken en controleren of de ruitenwissers aan vervanging toe zijn. Het klein onderhoud geeft je de zekerheid dat je auto je helemaal in orde van a naar b brengt. Bij een klein onderhoud kun je probleemloos op je wagen wachten in onze aangename wachtruimte. Er is WiFi en koffie. Zo’n onderhoud neemt ongeveer een uurtje in beslag. 

Bij een groot onderhoud worden naast alle werken van een klein onderhoud ook de luchtfilter en interieurfilter vervangen. Dit neemt iets meer tijd in beslag (2 uur)
Tijdig onderhoud verlengt de levensduur van je wagen, en voorkomt grotere kosten. Met een gerust gevoel de weg op? Informeer in onze vestigingen in Waregem, Gent of Deinze, of leg onmiddellijk online uw afspraak vast.

Leg je onderhoudsbeurt vast.

Wat met de fabrieksgarantie?

Bij onderhoud loopt de fabrieksgarantie gewoon door.

Ook voor een nieuwe wagen met fabrieksgarantie kunt u bij ons terecht. U hoeft zich geen zorgen te maken over de nog lopende fabrieksgarantie op uw wagen.
Vanaf 1 juni 2013 is er Europese wetgeving - de zogeheten wet Monti of BER-regeling- van kracht waardoor het mogelijk is om periodiek onderhoud te laten uitvoeren bij universele garages mét behoud van de lopende fabrieksgarantie.

Bij Banden De Brabandere kun je dus met een gerust gemoed terecht voor het onderhoud. Onze technici hebben bakken ervaring in onderhoud voor alle merken, we gebruiken kwalitatieve onderdelen en garanderen het doorlopen van de nog lopende fabrieksgarantie.

Leg je onderhoudsbeurt vast.

Wat met de fabrieksgarantie?