Stipt onderhoud is de levensduur van je materiaal

Stipt onderhoud is de levensduur van je materiaal

Wie "Iedereen Beroemd" volgt, zal het de schipper vast ook horen zeggen hebben. Stipt onderhoud bepaalt inderdaad de levensduur van je materiaal. Je wagenpark gaat echt langer mee bij goed en stipt onderhoud. Zo'n onderhoud bij De Brabandere verzekert je ervan dat de lopende fabrieksgarantie intact blijft. Het onderhoud gebeurt minstens even goed als in een merkgarage. 
Heel wat wagens lopen binnen je bedrijf brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Je wagenpark weerspiegelt je bedrijf, is een uithangbord. Het moet je werknemers tegelijk veilig op het werk en hun afspraken brengen. Een stipt onderhoud voor je fleet is geen overbodige luxe. Wij raden De Brabandere aan.

Een babbel over wat we voor jou kunnen betekenen?
Let's talk.

 

Besparen op je wagenpark

Het klinkt misschien wat gek, maar je bespaart op je wagenpark door erin te investeren. De kost van een regelmatig onderhoud en dus een verzekerde veiligheid wegen nooit op tegen de kosten van nalatigheid en de gevolgen van dien. 
Een goed wagenparkbeheer gekoppeld aan een uitstekende service op maat reduceert de kosten ervan absoluut.


​Het juiste onderhoud op het juiste moment

Periodiek onderhoud betekent in ons geval dat we je tijdig attent maken op bepaalde zaken: klein en groot onderhoud, omwisselen van zomer- naar winterbanden, keuring … We houden het voor je bij. Van elke wagen, bestelwagen en groter. 
 

Merkonafhankelijkheid als troef

Dat we merkonafhankelijk zijn, maakt het voor jou gemakkelijker. Onze expertise beperkt zich niet tot één bepaald merk. Correct opgeleide en geoefende mensen voeren het onderhoud uit.
 

De voordelen van een goede samenwerking op een rijtje

Een efficiënte planning van controles en onderhoud. Dat betekent zo min mogelijk tijdverlies en voertuigen die stilstaan.
Een sterke infrastructuur. Niet elk bedrijf heeft het materiaal of de mogelijkheden om zijn wagens degelijk in-house te onderhouden. Reken daarom op een specialist ter zake.
Omdat we ook in banden een expert zijn, zal onze kennis hiervan kostenbesparend zijn. Te lang rijden met bepaalde banden of net niet lang genoeg, druk en bandenspanning … Wij volgen het op.
Uit ons onderhoud leren we ook heel wat over het rijgedrag van je werknemers en detecteren we kleine mankementen tijdig vooraleer ze groter worden.

Maak nu een afspraak voor een gesprek. Maken we je de voordelen nog eens extra duidelijk.
Neem contact.